Diensten

Design & planning

Degryse Kachels en Vuren is gespecialiseerd in het plaatsen van pellet-, hout-, gas- en bio-ethanol kachels, alsook elektrische haarden en centrale verwarming op pellets en hout. Alles begint met een kennismakingsgesprek. Ons team luistert naar jouw wensen en komt bij je langs na een bezoek aan onze toonzaal om te kijken wat de beste oplossing is. Daarna werken we een voorstel en design op maat uit. Zo krijg je als klant een idee hoe de transformatie er zal uitzien eens de werken zijn uitgevoerd. Na goedkeuring van de offerte worden de werken ingepland. 

Eigen installatiedienst

Bij Degryse Kachels en Vuren heb je als klant één aanspreekpunt. Van het eerste kennismakingsgesprek tot het uitvoeren van de werken of het inplannen van het jaarlijks onderhoud van je toestel. Wij hebben een eigen installatiedienst die jouw pellet-, hout-, gas-, bio-ethanol of elektrische kachel komt installeren. We hebben bovendien ook alle toebehoren voor je kachel in huis. Zowel producten voor het onderhoud van de kachel, wisselstukken, haardstellen en een groot assortiment houtmanden. 

Onderhoud

Na de installatie van je kachel kan je bij Degryse Kachels en Vuren ook terecht voor alle onderhoud en herstellingen. Sowieso neemt ons team jaarlijks contact met je op voor het inplannen van het onderhoud van je toestel. Uiteraard staan wij stand-by bij mogelijke problemen en kan je ons dagelijks bereiken met al je vragen. Elke kachel vraagt ook een specifiek onderhoud. Degryse Kachels en Vuren adviseert je graag welke reinigingsproducten je best gebruikt. 

Onderhoud van schoorsteen

Wat is er nodig om u kachel of haard goed te laten werken? Juist, een goed werkende schoorsteen. Net zo belangrijk als de grootte van de schoorsteen en een goede luchttoevoer, is het onderhoud van de schoorsteen. Om u daarin te kunnen helpen hebben wij ons team uitgebreid met een ervaren schoorsteenveger.
 
U kan bij ons terecht voor:
– schoorsteenonderhoud en nazicht
– camerainspectie schoorsteen
– verwijderen van nesten in de schoorsteen
– plaatsen van netten en kappen op de schoorsteen

Schoorsteenveger nodig? bel 050/ 22 11 79 of mail naar Julie@degrysekachels.be